Lær om livet ombord på flådens flagskib under den kolde krig -
PEDER SKRAM. Fartøjet var bygget til at lede en kampgruppe af
krigsskibe, bestående af korvetter, missiltorpedobåde, ubåde og
minelæggere.

En unik oplevelse i Københavns Havn!Lær om livet ombord på flådens flagskib under den kolde krig -
PEDER SKRAM. Fartøjet var bygget til at lede en kampgruppe af
krigsskibe, bestående af korvetter, missiltorpedobåde, ubåde og
minelæggere.

En unik oplevelse i Københavns Havn!

Læs kommentarer

11. februar 2019

Indlæg af Andreas Sørensen

Tak for et formidabelt arrangement med rundvisning på "Peder Skram", "Sælen" samt "Mastekranen". Som genbo til den flotte udsigt var det fornøjelse at komme over og opleve stemningen på nærmeste hold.

De bedste hilsner
Andreas
A.P. Møller Mærsk
31. januar 2019

Indlæg af Svend Jensen

 Hvor lyder det utrolig spændende med torpedomissilbåden Sehested og ubåden Sælen samlet med Peder Skram i et maritimt fællesskab på Holmen. Det var en god nyhed på min pragtfulde rundtur på fregatten. Tillykke til jer og alle os andre maritimt interesserede.
Hilsen
Svend
28. oktober 2018

Indlæg af Claus og Louise Rasch Thinggaard

Tusind tak for alt jeres hjælp ved vores vielse! Vi havde en helt uforglemmelig dag, og vi kunne ikke have gjort det uden jer. Så tak for at åbne for os og hjælpe os med vores ting. Det vil vi ikke glemme jer for

Med venlig hilsen
Claus og Louise Rasch Thinggaard.
19. oktober 2018

Indlæg af Finn Øelund

Hej alle der var på Peder Skram i går,

Tak for et særdeles spændende besøg på Peder Skram i går. Hele opsætningen af skibet med alt det vi kunne se og opleve var særdeles godt sat op og meget spændende. Ikke mindst var de aktive personer på skibet, i billetsalget og radiorummet stærkt medvirkende til at gøre oplevelsen til en topklasse oplevelse. Samlet for hele skibet med crew - tak for en rigtig rigtig god dag.

Venlig hilsen fra hele familien med 2 store døtre der var ligeså begejstrede

Finn Øelund
27. september 2018

Indlæg af Janina fra IDA

 Kære Niels, Erik og Rene
Tak for en dejligt oplevelse på Peder Skram d.9 September 2018.
Vi var ca 30 deltagere fra IDA , der blev vist rundt på skibet og Mastekranen med efterfølgende frokost. Deltagere har evalueret arrangement meget højt og har specielt understreget de glimrende guider, der med humor og viden fortalte om skibets spændende historie.
Frokosten har også været rigelig og velsmagende.
17. september 2018

Indlæg af Martin V. Olsen

Kære Gustav

Tak for lån af jeres skib, som var en fantastisk ramme for vores arrangement. Arrangementet var meget vellykket og deltagerne var glade. Hils dine brave folk, så stod for rundvisning og beværtning – de gjorde aftenen til en stor oplevelse. Det var fantastisk at se deres engagement, som blev leveret med venlighed og et stort servicegen.

Det er ikke sidste gang vi besøger jer.

Hilsen
Martin V. Olsen
AM Consulting

03. september 2018

Indlæg af Louise Simone Seest

 Kære Niels,

Jeg vil blot lige sige tak for at vi måtte være på Peder Skram i forbindelse med vielserne d. 17.8. Parrene var meget glade for at have fået denne oplevelse. Det er et super flot skib og vi er meget glade for at I alle var så hjælpsomme med alle de ting, vi havde brug for.

Jeg håber vi kan gentage succesen på et tidspunkt.

Med venlig hilsen

Louise Simone Seest
Projektleder
Internationalisering og Turisme
Kultur- og Fritidsforvaltningen
Københavns kommune
03. september 2018

Indlæg af Lilian Henvig Hansen

 Hej Niels

Tusinde tak for festen i fredags, alle var begejstret, det var så hyggeligt. Og hold nu op de ”mænner” der serverede havde travlt, de knoklede simpelthen og gjorde det fantastisk under de beskedne kår de havde. Vil du sende rosen videre.

Lilian Henvig Hansen
Statsministeriet
02. september 2018

Indlæg af Anita Møller (FMI/PMV-E)

 En herlig tur rundt på Peder Skram med en fantastisk guide, Erik Månsson, der fortalte Fregattens fantastiske historie.
Endvidere en spændende tur i Mastekranen også fulgt af gode historier .
Tak for en super oplevelse.
25. august 2018

Indlæg af Leon Andersson

1000 tak for en spændende og inspirerende rundvisning på den imponerende fregat. Jeg har kun fået positive og rosende reaktioner fra deltagerne, og da vi så oven i købet også fik en omvisning i den gamle mastekran er det et ekstra plus.

Det er dejligt at møde et engageret menneske der kan stoffet, og kan fremlægge det på en levende og humoristisk måde.

Endnu en gang – TAK.

Leon Andersson
05. august 2018

Indlæg af Mette Ullerup Pedersen

Til mandskabet bag Peder Skram

Tak for en fantastisk tur i tirsdags, hvor jeg besøgte jeres skib sammen med min søn. Jeg vil høre om I også lader skoleklasse komme på besøg, jeg har tre 7. Klasser, og jeg vil gerne vise dem jeres skib i forbindelse med historieundervisningen.
Kan det lade sig gøre og hvad koster dette?

Venlig hilsen

Mette Ullerup Pedersen, Torstorp Skole.
13. juni 2018

Indlæg af Henrik Pedersen Maskindepotets Selskablige Forening

Vi var 17 personer der d.12-6-2018 var på besøg på fregatten Peder Skram. Et helt igennem perfekt forløb, fra start hvor jeg bookede en aftale og til slut hvor vi alle glade og tilfredse gik fra borde i opløftet stemning, efter en uforglemmelig dag. Stor tak til Stig, Otto og banjemesteren, vi nød frokosten i officersmessen og jeg kan kun anbefale andre at besøge fregatten. Et rent 13 tal med pil opad.
11. juni 2018

Indlæg af Finn Prindal-Nielsen

Lørdag den 2. juni 2018 var vi 9 "drengerøve" med en gennemsnits alder på de 60, som deltog i et særarrangement med bestigning af mastekranen samt rundvisning på Peder Skram.
Efter rundvisningen var der frokost i officersmessen med alt hvad hjertet begærer.
Jeg vil her sige tak for et perfekt arrangement som vi alle mand var yderst tilfreds med, både kommunikationen omkring arrangementet over nettet med Gustav Lang, rundvisningen samt den efterfølgende servering. Alt gik perfekt som planlagt.
Personligt bliver jeg helt blød i knæene, når man selv har været i søværnets skibe på den tid, at høre beskeden i højttaleren som siger "Vaske hænder klargøring til skafning" eller når det frivillige arbejdshold på kajen genkender udtrykket "Aviser og blade på kajen" fra den enarmede avismand. Ren nostalgi.
Kort og godt "TAK FOR TUREN"
25. april 2018

Indlæg af Ole Kobber Petersen

 21 april havde vi et særarrangement for 13 personer fordelt over 3 generationer, med rundvisning på Peder Skram og i Mastekranen, afsluttende med frokost på Peder Skram.
Det var en stor succes for alle, ikke mindst p.g.a. de to guider, der var i stand til både at holde styr på gruppen og fortælle levende om alt vi så.
Mange tak fra os alle.
Ole
18. marts 2018

Indlæg af Anne-Mette Bergmann

 Først og fremmest vil vi gerne sige Poul Erik tusind tak for et utroligt interessant og spændende arrangement igår! Du må meget gerne hilse ham mange gange fra os alle og sige, at han er en super god fortæller, der på afslappet og humoristisk vis formåede at fange os alle med sine spændende historier fra tiden ombord på Peder Skram.

De bedste hilsner fra

Anne-Mette Bergmann