Lær om livet ombord på flådens flagskib under den kolde krig -
PEDER SKRAM. Fartøjet var bygget til at lede en kampgruppe af
krigsskibe, bestående af korvetter, missiltorpedobåde, ubåde og
minelæggere.

En unik oplevelse i Københavns Havn!Lær om livet ombord på flådens flagskib under den kolde krig -
PEDER SKRAM. Fartøjet var bygget til at lede en kampgruppe af
krigsskibe, bestående af korvetter, missiltorpedobåde, ubåde og
minelæggere.

En unik oplevelse i Københavns Havn!

Læs kommentarer

18. juni 2019

Indlæg af Ebbe Ravn

 En spændende rundvisning, og en god rundviser, gør at man har fået en rigtig god oplevelse. Tak.
18. juni 2019

Indlæg af Niels Kjær - Hemmingway Gentofte tirsdag

 Superfin rundvisning på Sælen, Sehested bespisning i Den hyggelige Marineforening i takkelagehuset med efterfølgende bestigning i mastekranen.
Melder mig gerne til et tilsvarende arrangement centreret om fregatten Peder Skram
Tak for en god oplevelsesrig dag
23. maj 2019

Indlæg af Jørgen Mai-Rasmussen

 Hej Niels.

Jeg er lige kommet hjem fra vort arrangement på de tre både.Det var en super succes, dine rundvisere var virkelig godetil at fortælle, om det vi så, og om deres egne anekdoter fra deres tid ombord.Fortæring og drikkevarer var helt i orden.Du får en kopi af deres tilbagemelding til IDA, når den er kommet igennem systemet.

Jeg vil gentage arrangementet i løbet af efteråret eller samme tid næste år.😊😊 Jørgen Mai-Rasmussen
09. maj 2019

Indlæg af Francisco Minieri

 I am a young Argentinean mechanical engineer, descendant of Danes who migrated to Argentina in the 1890s and passionate about the history of war. I will be on holidays in Copenhagen between the 7th and 13th of June. I know the summer open period will start on June 29th.

I would be very grateful if there is any opportunity to visit the Fregatten Peder Skram and/or the HDMS Sælen (compared to other war ships I have visited, the conservation state of both ships is simply excellent). I am convinced that if I lived in Copenhagen I would be a happy volunteer in the maintenance of such formidable historic ships.

Thank you a lot for your consideration to my requiest.

Francisco Minieri
09. maj 2019

Indlæg af Eliza Chambers

 I'm a librarian reaching out to you to give thanks! Your awesome page, http://www.pederskram.dk/maritime-links-(eng).aspx has been immensely useful in a program our library began hosting. The purpose of the program is help kids learn about Maritime history and undersea warfare in an exciting and educational manner. So far it's been a big hit amongst them!

To pay it forward, the kids thought it would be nice to suggest a helpful resource we came across that they thought would make a good addition to your page. It'shttps:// www.cruisedirect.com/hl_ hunley_confederate_submarine and it's a great article on the H. L. Hunley Submarine filled with resources. We thought this was a good suggestion because it was one of the earliest submarines and absolutely fascinating.

If you decided to add it to your resources, I'd love to show the kids that their suggestion was up and running to help and hopefully inspire others to become interested in Maritime history! It would really help them feel that they contributed positively.

Thank you again and warmest regards,

Eliza Chambers
05. maj 2019

Indlæg af Sune Thvilum-Kannegaard

Kære Niels

På vegne af kontoret vil jeg gerne sige mange – mange – tak for en aldeles fremragende rundvisning i torsdags.

Det var virkelig spændende at få en indføring i og et blik på Nyholm og de ting, der sker ude hos jer. Det er netop min erfaring, at det altid giver medarbejderne (og undertegnede) et andet perspektiv at se og høre om tingene ved selvsyn.

Rigtig mange tak for at du tog dig tid til os, det var meget værdsat – kommer helt sikkert forbi igen til sommer med familien.

Med venlig hilsen
Sune Thvilum-Kannegaard
Kontorchef
Finansministeriet
05. maj 2019

Indlæg af Hanne Krogh

 Tusind tak for en uforglemmelig rundvisning/fortælling på PESK og i Mastekranen. Det var rigtig dejligt at opleve og gamle minder dukkede op. For Lise Landbo var det en speciel oplevelse at se hvor hendes mand Henning Landbo bl.a. har arbejdet. Ligeledes var det en stor oplevelse for den ene af mine "gamle" håndboldvenner som er fra Tyskland og har aftjent sin værnepligt i det tyske forsvar, hvor han sejlet med en tysk fregat.

Turen i Mastekranen var også rigtig fin. Vi nød den smukke udsigt over Holmen og København og Månssons dejlige fortælling om Mastekranen.

Vi sluttede vi af med frokost på Marinekasernen.
Tusind tak for en rigtig hyggelig og dejlig rundvisning/fortælling.
Det var nu dejligt at genopleve lidt af Søværnet. Man kom helt til at savne de gode gamle dage ved SMK.

Kærlig hilsen og igen tusind tak for en uforglemmelig dag
Hanne Krogh
05. maj 2019

Indlæg af Kåre Dahl

Jeg skriver, for at sige mange tak for et velgennemført arrangement. Det var meget spændende og medrivende. Geert var klart i sit rette element, og han gav os en rigtig god oplevelse.

Med venlig hilsen

Kåre Dahl
27. april 2019

Indlæg af Sven Trauntner

Kære Peder Skram

Jeg var med under INTERFORCE Sjællands arrangement hos jer torsdag den 25 maj på udveksling fra Region Hovedstadens INTERFORCE.
Det var virkeligt godt tilrettelagt med en vidende og humoristisk rundvisning.
Og sikke et flot arrangement i befalingsmands messen.
Mange tak!

Jeg vil blot høre om et lignende arrangement kan laves i privat regi ( har en del venner fra FLV ESK 722 hvor jeg fløj i 33 år😃) ligesom min viv kunne tænke sig at lave det for sit firma.
I givet fald hvad er det omtrentlige udgiftsniveau?

Glade hilsner
Sven Trautner M.D.
Medical Director, Trautner Consulting

Associate Professor (adj), School of Medical and Health Sciences, Edith Cowan University, WA, AUS

Fligth Surgeon, Cpt.(r), RDAF

INTERFORCE Ambassador.11. februar 2019

Indlæg af Andreas Sørensen

Tak for et formidabelt arrangement med rundvisning på "Peder Skram", "Sælen" samt "Mastekranen". Som genbo til den flotte udsigt var det fornøjelse at komme over og opleve stemningen på nærmeste hold.

De bedste hilsner
Andreas
A.P. Møller Mærsk
31. januar 2019

Indlæg af Svend Jensen

 Hvor lyder det utrolig spændende med torpedomissilbåden Sehested og ubåden Sælen samlet med Peder Skram i et maritimt fællesskab på Holmen. Det var en god nyhed på min pragtfulde rundtur på fregatten. Tillykke til jer og alle os andre maritimt interesserede.
Hilsen
Svend
28. oktober 2018

Indlæg af Claus og Louise Rasch Thinggaard

Tusind tak for alt jeres hjælp ved vores vielse! Vi havde en helt uforglemmelig dag, og vi kunne ikke have gjort det uden jer. Så tak for at åbne for os og hjælpe os med vores ting. Det vil vi ikke glemme jer for

Med venlig hilsen
Claus og Louise Rasch Thinggaard.
19. oktober 2018

Indlæg af Finn Øelund

Hej alle der var på Peder Skram i går,

Tak for et særdeles spændende besøg på Peder Skram i går. Hele opsætningen af skibet med alt det vi kunne se og opleve var særdeles godt sat op og meget spændende. Ikke mindst var de aktive personer på skibet, i billetsalget og radiorummet stærkt medvirkende til at gøre oplevelsen til en topklasse oplevelse. Samlet for hele skibet med crew - tak for en rigtig rigtig god dag.

Venlig hilsen fra hele familien med 2 store døtre der var ligeså begejstrede

Finn Øelund
27. september 2018

Indlæg af Janina fra IDA

 Kære Niels, Erik og Rene
Tak for en dejligt oplevelse på Peder Skram d.9 September 2018.
Vi var ca 30 deltagere fra IDA , der blev vist rundt på skibet og Mastekranen med efterfølgende frokost. Deltagere har evalueret arrangement meget højt og har specielt understreget de glimrende guider, der med humor og viden fortalte om skibets spændende historie.
Frokosten har også været rigelig og velsmagende.
17. september 2018

Indlæg af Martin V. Olsen

Kære Gustav

Tak for lån af jeres skib, som var en fantastisk ramme for vores arrangement. Arrangementet var meget vellykket og deltagerne var glade. Hils dine brave folk, så stod for rundvisning og beværtning – de gjorde aftenen til en stor oplevelse. Det var fantastisk at se deres engagement, som blev leveret med venlighed og et stort servicegen.

Det er ikke sidste gang vi besøger jer.

Hilsen
Martin V. Olsen
AM Consulting